Her finder du særlige praktikforløb, der udbydes i begrænset omfang og i bestemte perioder. Vær opmærksom på at disse praktiktilbud kræver en særlig ansøgning.

Aarhus Universitet tilbyder erhvervspraktik på Natural Sciences og Technical Sciences. Praktikken er et tilbud til dig der går i 8., 9. eller 10. klasse.
Du kan opleve de naturvidenskabelige uddannelser og ingeniøruddannelser på Aarhus Universitet.  Aarhus Universitet tilbyder erhvervspraktik på Natural Sciences og Technical Sciences. Praktikken er et tilbud til dig der går i 8., 9. eller 10. klasse.
Du kan opleve de naturvidenskabelige uddannelser og ingeniøruddannelser på Aarhus Universitet.  

Læs mere om ugen, ansøgning m.m. her

Praktik i uge 3 (4 dage), 2024

Erhvervspraktik på Aarhus Universitetshospital henvender sig til elever fra 9. og 10. klasse, som er motiverede for de sundhedsfaglige uddannelser.

Der er mulighed for 2-5 dages forløb, som vil bestå af fælles rundvisning og information kombineret med praktik. I praktikken følger eleven en fagperson indenfor de forskellige områder, som eleven på forhånd har valgt.

Praktikken tilbydes hele året (undtagen i skoleferier) i det omfang, der kan findes plads i afdelingerne.

Der tilbydes praktik indenfor:

  • sygeplejerske 
  • bioanalytiker 
  • ergoterapeut 
  • fysioterapeut

Gå videre til https://uu.aarhus.dk/erhvervspraktik-i-grundskolen/#2 og find ansøgningsskemaer, tavshedserklæring m.m. dér under ”Praktik på Aarhus Universitetshospital”.

Der står, at unge fra Aarhus-skoler prioriteres, men da der er åbnet for flere praktikuger har unge fra andre kommuner også rigtig gode chancer for at få en plads. 

Drømmer du om at få lov til at filme, interviewe til og klippe, sætte lys og at være en del af holdet på og bag TV-skærmen? Så søg praktikplads hos DR.

Læs mere om praktikken, ansøgning m.m. her

Praktik i uge 43

Du har mulighed for at komme i erhvervspraktik hos Ejner Hessel.

Praktikprogrammet fører dig gennem jobbet som klargører, pladesmed, personbils- varebils- og lastbilsmekaniker og alle de ting som jobbeskrivelserne indebærer.

Du kan sende en uopfordret ansøgning til praktik herfra

 

Praktik i Forsvaret fra september - marts, af en uges varighed fordelt på forskellige tjenestesteder i Jylland.

Du skal være fyldt 15 og må max være 17 år ved praktikstart.

Læs mere om praktik i Forsvaret her

Ansøgningsskema til praktik i Forsvaret

Spørg din UU-vejleder om mulighederne for praktik i Forsvaret

Drømmer du om at få lov til at filme, interviewe til og klippe, sætte lys og at være en del af holdet på og bag TV-skærmen? Så søg praktikplads hos TV2 Østjylland.

Læs mere om praktikken, ansøgning m.m. her