Er du mellem 15 og 17 år og har brug for en hånd i overgangen til uddannelse eller hjælp til at finde og komme godt i gang med praktik eller job? Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

I samarbejde med dig og din uddannelsesvejleder hjælper vi dig med at styrke dine muligheder for at gennemføre din uddannelsesplan eller finde praktik eller job.

Vi tilpasser forløbet til lige netop dig og dine behov. Vi kan f.eks. sammen med dig besøge dit nye uddannelsessted og etablere kontakten allerede, inden du starter. Gennem samtaler er der også mulighed for at arbejde med trivsel og udvikling af dine strategier til at takle det, der kan være svært, således at du oplever at lykkes.  

Undervejs i forløbet kan du også få hjælp til, hvordan du og din familie finder vej i kommunens øvrige muligheder, hvor vi kan være behjælpelige med at rette henvendelse til andre kommunale instanser eller tilbud, der kan være relevante for dig.

Sådan kommer du i kontakt med 15-17 års indsatsen:

Hvis du tænker, vi kan hjælpe dig godt på vej, skal du tage fat i din uddannelsesvejleder og få en snak om tilbuddet. Efterfølgende vil din uddannelsesvejleder kontakte os.