Fremtidsværkstedet er et tilbud til unge fra 13 år, der bor på Poul la CoursVej, Kildevænget, Chr. Kolds Vej og NFS. Grundtvigs Vej. Vi har åbent hver mandag fra kl. 15-17 i Børnehuset, NFS. Grundtvigs Vej 46 i Skanderborg.


I Fremtidsværkstedet kan du mødes med andre unge fra Højvangen og være med til at skabe et mødested, hvor unges fritids- og arbejdsliv er på dagsordenen.
Her kan du tale med en UU-vejleder eller få et lommepengejob hos den boligsociale medarbejder. Der er også mulighed for at få lektiehjælp. Vi vil også gerne tage på virksomhedsbesøg eller besøge uddannelsesinstitutioner.


Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal hygge os og være med til at lave et godt fællesskab blandt unge i boligområdet. Vi kan bage kage, spise sammen og sammen planlægge noget hyggeligt at lave sammen. Man kan også få hjælp til at komme i gang med en fritidsaktivitet og få økonomisk støtte til aktiviteten.

Som forælder til et ungt menneske er du også meget velkommen til at komme i Fremtidsværkstedet og tale med en uddannelsesvejleder om de muligheder, der findes for de unge, når de er færdige med folkeskolen.